On running mvn clean getting some errors | Selenium Forum

on running mvn clean getting some errors

M
Misbah Siddiqui Post on 30/11/2019

I am on module 10. when I tried to run project using mvn i got following error

S

Instructor

Support Team Reply on 02/12/2019

There is some tag missing

Please Check it Or post your POM.xml in attachment

M
Misbah Siddiqui Reply on 23/12/2019

Please refer Attachment.

S

Instructor

Support Team Reply on 09/01/2020

Please refer the below xml and replace everything in your pom.xml with this one.

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

<project xmlns="http://maven.apache.org/POM/4.0.0"
	xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
	xsi:schemaLocation="http://maven.apache.org/POM/4.0.0 http://maven.apache.org/xsd/maven-4.0.0.xsd">
	<modelVersion>4.0.0</modelVersion>

	<groupId>com.qtpselenium</groupId>
	<artifactId>MavenProjectFromCMD</artifactId>
	<version>1.0-SNAPSHOT</version>

	<name>MavenProjectFromCMD</name>
	<!-- FIXME change it to the project's website -->
	<url>http://www.example.com</url>

	<properties>
		<project.build.sourceEncoding>UTF-8</project.build.sourceEncoding>
		<maven.compiler.source>1.8</maven.compiler.source>
		<maven.compiler.target>1.8</maven.compiler.target>
	</properties>

	<dependencies>
		<!-- POI -->
		<dependency>
			<groupId>org.apache.poi</groupId>
			<artifactId>poi</artifactId>
			<version>3.6</version>
		</dependency>
		<dependency>
			<groupId>org.apache.poi</groupId>
			<artifactId>poi-ooxml</artifactId>
			<version>3.6</version>
		</dependency>
		<dependency>
			<groupId>org.apache.poi</groupId>
			<artifactId>poi-ooxml-schemas</artifactId>
			<version>3.6</version>
		</dependency>
		<dependency>
			<groupId>dom4j</groupId>
			<artifactId>dom4j</artifactId>
			<version>1.1</version>
		</dependency>
		<dependency>
			<groupId>org.apache.xmlbeans</groupId>
			<artifactId>xmlbeans</artifactId>
			<version>2.3.0</version>
		</dependency>
	</dependencies>

	<build>
		<pluginManagement><!-- lock down plugins versions to avoid using Maven 
				defaults (may be moved to parent pom) -->
			<plugins>
				<!-- clean lifecycle, see https://maven.apache.org/ref/current/maven-core/lifecycles.html#clean_Lifecycle -->
				<plugin>
					<artifactId>maven-clean-plugin</artifactId>
					<version>3.1.0</version>
				</plugin>
				<!-- default lifecycle, jar packaging: see https://maven.apache.org/ref/current/maven-core/default-bindings.html#Plugin_bindings_for_jar_packaging -->
				<plugin>
					<artifactId>maven-resources-plugin</artifactId>
					<version>3.0.2</version>
				</plugin>
				<plugin>
					<artifactId>maven-compiler-plugin</artifactId>
					<version>3.8.0</version>
				</plugin>
				<plugin>
					<artifactId>maven-surefire-plugin</artifactId>
					<version>2.22.1</version>
				</plugin>
				<plugin>
					<artifactId>maven-jar-plugin</artifactId>
					<version>3.0.2</version>
				</plugin>
				<plugin>
					<artifactId>maven-install-plugin</artifactId>
					<version>2.5.2</version>
				</plugin>
				<plugin>
					<artifactId>maven-deploy-plugin</artifactId>
					<version>2.8.2</version>
				</plugin>
				<!-- site lifecycle, see https://maven.apache.org/ref/current/maven-core/lifecycles.html#site_Lifecycle -->
				<plugin>
					<artifactId>maven-site-plugin</artifactId>
					<version>3.7.1</version>
				</plugin>
				<plugin>
					<artifactId>maven-project-info-reports-plugin</artifactId>
					<version>3.0.0</version>
				</plugin>
			</plugins>
		</pluginManagement>
	</build>
</project>